Karjalan Kovin 2013

Kilpailuohje: Urheilijan tulee rekisteröidä itsensä kilpailuun joko perjantaina 19-22 Telakalla, Moreenikatu 2. tai lauantaiaamuna Kimpisessä 6:30-7:30. Rekisteröitymisen yhteydessä jokainen urheilja saa valmentajalleen/huoltajalle yhden vapaan pääsylipun kisa-alueelle. Oman hyppynarun käyttö on sallittua ja jopa suositeltavaa 1. lajissa. Myös kämmeniä suojaavien hanskojen sekä tukivöiden käyttö on sallittua. Otetta parantavat vetoremmin tai vastaavat ovat kielletty.
Huomio urheilijat! Jos joudutte luopumaan kisapaikastanne ja myymään sen eteenpäin, ilmoittakaa tästä 11.8. klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeisiä vaihtoja ei enää oteta vastaan!

AIKATAULU

Perjantai 16.8.

Urheilijoiden rekisteröinti perjantai 19-22 Telakalla, Moreenikatu 2

Lauantai 17.8.

Urheilijoiden rekisteröinti lauantai 6:30-7:30 Kimpisessä
7:30 Urheilija briiffi (pakollinen kaikille)

“Ketterä kuin kärppä”
8:30 Vanhat akat + naiset.
9.00 aijän käppänät + miehet

“Tönintä”
10:00 Vanhat akat+naiset
11:30 Äijän käppänät+miehet

“Tanko-sukkula-tanko”
13:30 Vanhat akat + naiset
14:45 Äijän käppänät + miehet

16:30 finaalilajin julkistus “inizio tre volte”

Finaali (12 parasta naista ja miestä)
17:00 naiset
18:10 miehet

CrossFit Lappeenranta järjestää jo perinteeksi muodostuneen Karjalan Kovin kilpailun 17.8.
Kilpailut käydään Lappeenrannassa Kimpisen Stadionilla.

Sarjoja on tänä vuonna neljä. Miehet ja naiset sekä Masters sarjat äijän käppänöille ja vanhoille akoille , eli Miehet +40 ja Naiset +40. Olet oikeutettu osallistumaan Masters-sarjaan, mikäli täytät 40 vuotta viimeistään 17.8.2013

Ilmottautumiset Karjalan Kovimpaan seuraavista linkeistä:
Miesten avoin sarja
Naisten avoin sarja
Miesten masters 40+ sarja
Naisten masters 40+ sarja
Ilmoittautuminen vaatii rekisteröinnin wodconnect palveluun. Ilmoittautuessasi merkitse paitasi koko ”notes” kohtaan! Lippu on varattu vasta maksettuasi sen wodconnectin kautta.

Paikkoja on rajoitetusti jokaiseen sarjaan, joten ole nopea mikäli mielit mukaan. Viime vuonna paikat vietiin käsistä!

Karjalan Kovimpaan osallistujat pääsevät testaamaan kuntoaan kolmessa lajissa. Miesten ja Naisten sarjoissa kolmen lajin jälkeen parhaimmat urheilijat selvittävät tiensä finaaliin. Finaalin tarkempi urheilijamäärä ilmoitetaan myöhemmin. Masters-sarjoissa paremmuus ratkaistaan suoraan kolmen lajin perusteella. Kaikki osallistujat saavat muistoksi Karjalan Kovin T-paidan. Kaikkien sarjojen kolme parasta palkitaan tuotepalkinnoin.

Peruutuspolitiikka: Mikäli jostain syystä et voi osallistua vaikka olet ilmottautunut, emme palauta osallistumismaksuasi. Olet kuitenkin ko. tapauksessa oikeutettu myymään paikkasi edelleen jollekin muulle. Jos myyt paikkasi pois, asiasta on informoitava kisaorganisaatioita.

Lisäinfoa Karjalan Kovimman lajeista, palkinnoista, jatkoista ym:sta ilmestyy kesän myötä näille sivuille. Tulemme tänä vuonna julkaisemaan osan lajeista jo ennakkoon.

Mikäli olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta, otamme mielellämme vastaan vapaaehtoisia tuomareita. Tuomarit saavat muistoksi tapahtumasta Karjalan Kovin T-paidan ja ruokailut päivän aikana. Eduksi lasketaan toimiminen tuomarina aikaisemmissa Karjalan Kovin tai Winter War-kilpailuissa.
Ilmottaudu tuomariksi info@liikuntaorigo.com

Tyhmät kysymykset tapahtumaan liittyen osoitteeseen info@liikuntaorigo.com